Як правильно вибрати відеодомофон?

Прийом виклику і віддалене відчинення дверей - ті функції, без яких ми вже не можемо обійтись. Однак для повної безпеки, такої системи функціональностей недостатньо. Якщо ви хочете розширити охоронні можливості, ми з радістю допоможемо у виборі необхідного обладнання. 

 
На що слід звернути увагу?



  •  Стандарт домофону 

 

Зазвичай домофони обирають в залежності від потрібного стандарту відеоспостереження: аналогового чи цифрового. Цифровий забезпечить віддалений мережевий доступ. Ви зможете підключити велику кількість панелей та моніторів, налаштуєте охоронні функції та характеристики. Аналоговий стандарт підійде, якщо вам потрібен лише аудіовізуальний контроль відвідувачів.

  •  Відеодомофон або аудіодомофон

 

Відеодомофон в силах забезпечити надійний захист для вашого дому чи офісу. Наявність монітора надає досить просунуту функціональність. Ви зможете налаштовувати зображення та доповнювати системи контролю доступу відеоспостереженням.

 

У свою чергу, аудіодомофон не зможе гарантувати вам 100-відсоткову безпеку. Але таке рішення буде виправданим при вже наявній системи відеоспостереження. У решті випадків рекомендуємо користуватися більш сучасними та надійними пристроями.

  •  Компоненти відеодомофону

 

Відеодомофон - це багатокомпонентна система, що складається з чотирьох обов'язкових елементів:

 

  • Виклична панель;

 

Це пристрій, який знаходиться за межами вашої квартири або будинку і є модифікованою кнопкою дверного дзвінка. Сучасна виклична панель доповнена відеокамерою, вбудованим мікрофоном та динаміком. Головними її рисами є роздільна здатність камери та сам корпус. 



  • Внутрішній монітор відеодомофону;

 

При виборі монітору відеодомофона в першу чергу необхідно звертати увагу на якість, розмір та роздільну здатність. Якість буде чудовою, якщо роздільна здатність відеокамери викличної панелі буде перевищувати 1 Мп, а роздільна здатність екрану – HD або FullHD. 

 

  • Кабелі та витратні матеріали;

 

Кабелі та витратні матеріали потрібні для зв'язку між викликовою панеллю та відеодомофоном. Для цього необхідна наявність сигнального та електричного кабелю, які забезпечують подачу живлення.

Від якості кабелів залежить передача аудіо та відео. Обирайте провідники, зроблені з міді – цей матеріал забезпечує найкращі характеристики передачі сигналу.



  • Джерело живлення.

 

Це ще один важливий елемент системи відеодомофона, який забезпечує електроживлення. Зазвичай йде в комплекті постачання, однак у деяких випадках його доведеться купувати окремо. 

 
4. Функціональність відеодомофонів

 

Вкрай важливою є функція пам'яті – вона дозволяє зберігати у внутрішній пам'яті домофону аудіо, фото та відео про ваших відвідувачів. 

 

Друга важлива функція – це відеоспостереження. У вас з'являється можливість переглядати відео в режимі реального часу або навіть дивитись запис.

 

Ще однією необов'язковою, але корисною функцією є можливість підключення датчиків охоронної сигналізації. У такому випадку відеодомофон виступає як хаб або контролер.

 

Придбати відео та аудіо домофони можна прямо у нас на сайті. Наші фахівці підкажуть основні особливості кожної з моделей і допоможуть зробити правильний вибір.

 

Детальніше про товар:

 

https://stack-systems.com.ua/uk/security/domofon/videodomofony