Juniper EX4300-32F - універсальні платформи для вашого підприємства

Комутатори цієї моделі мають максимальну гнучкість, яку потребують сучасні організації.

Ethernet-комутатори EX4300 використовуються для розгортання в різних високопродуктивних середовищах доступу. Пристрій оптимально підходить як для організацій корпоративних мереж з мультисервісними програмами, так і для застосування в центрах обробки даних.


Технологія віртуального шасі Juniper може з'єднувати між собою до 10 EX4300 комутаторів через об'єднувальну плату 320 Гбіт/с. Вона використовує чотири магістральні порти 40GbE.


Такий функціонал дозволяє реалізувати масштабоване економічне рішення для зростаючих середовищ кампусних мереж


Технологія EX4300 допомагає будувати вузли агрегації в мережах операторів зв'язку. Пристрої також використовуються як ядра корпоративної мережі.


Основними перевагами Juniper EX4300-32F є надійність модульної системи операторського класу, гнучкість платформ та економічність. 


Сучасна платформа пропонує повний набір можливостей комутації рівнів 2 та 3. Крім того, технологія робить можливим дистанційне керування через хмару за допомогою Juniper Mist Wired Assurance. 


Потенціал хмарного сервісу дозволяє здійснювати ефективний мережевий моніторинг, виконувати будь-які налаштування та отримувати якісне обслуговування. Таким чином, пристрій швидко усуває проблеми в мережі.

Придбати оригінальний модуль EX4300-32F, Ви можете прямо у нас на сайті. Наші фахівці з радістю проконсультують Вас. 


Детальніше про товар:

https://stack-systems.com.ua/uk/catalogsearch/result/?q=Juniper+EX4300-32F