Чому 70% операторів обирають маршрутизатори Huawei?

Маршрутизатори Huawei займають перше місце в Китаї і друге на світовому ринку, їх використовують 70% операторів і NA корпоративних мереж.

 

Основними перевагами маршрутизаторів Huawei є наявність великої місткості, високій надійності, простоти експлуатації і техобслуговування. Вони також вирізняються низьким енергоспоживанням, яке допомагає швидко здійснити цифрову трансформацію. Пристрої забезпечують продуктивність у три рази вищу за середній показник у галузі. З'єднавши свої філії за допомогою CloudWAN, Ви досягнете оптимального досвіду та гнучкої мережі, а процес роботи значно спроститься.


Компанія Huawei розробила провідні мережеві рішення і широкий спектр маршрутизаторів. Поговоримо про одні з найпопулярніших моделей.


  • Кластерний маршрутизатор NetEngine5000E

Базовий маршрутизатор серії NetEngine 5000E може функціонувати як і вузол корпоративної магістральної мережі, так і опорний вузол міської мережі, міжнародний шлюз або вузол інфраструктури, який з'єднує центри обробки даних. Пристрій вирізняється великою ємністю, високою надійністю, інтелектуальними функціями та енергоефективністю, підтримує схему конфігурування з різною кількістю шасі та в різних режимах. 

Такі можливості дозволяють розширювати систему на запит. Компанії легко впораються зі зростаючим інтернет-трафіком та введенням нових сервісів. Віртуалізація мережі забезпечує високу ефективність поточних операцій та процесів розвитку мережі.


  • Маршрутизатор серії NetEngine AR для корпоративних клієнтів

Пристрої серії NetEngine AR стали першими в галузі маршрутизаторами для хмарної епохи, які підтримують передачу даних в ультра широкосмуговій мережі 5G по висхідному каналу і мають продуктивність переадресації в 3 рази вище середнього показника в галузі. Обладнання чудово справляється зі стрибками трафіку у висхідному каналі та забезпечує можливість диверсифікованого розвитку послуг.


Придбати маршрутизатори Huawei Ви можете прямо у нас на сайті. Наші фахівці з радістю проконсультують Вас та дадуть відповідь на всі питання.

Посилання на товар:

https://stack-systems.com.ua/router/marshrutizatory-huawei