Juniper пропонує революційне рішення бездротового доступу

Точки доступу Juniper володіють засобами автоматизації та аналітики на базі ШІ. Такі функції забезпечують хмари мікросервісів адаптивністю та надійністю, що підвищує якість обслуговування та спрощує експлуатацію мережі.


Компанія Juniper лідирує у конвергенції Wi-Fi, Bluetooth LE та IoT саме завдяки своїм точкам доступу корпоративного класу. Пристрої Juniper працюють у поєднанні з хмарною архітектурою Mist Juniper. Це допомагає збирати та аналізувати метадані від усіх клієнтів, підключених до бездротової мережі, прямо у режимі реального часу.

 

Традиційні рішення для бездротових локальних мереж засновані на застарілих архітектурах, тому не забезпечують таку масштабованість, надійність та адаптивність, які необхідні для задоволення сучасних потреб підприємства. Тепер ІТ-служби можуть оптимізувати свою роботу та спростити усунення проблем у роботі користувачів та пристроїв. Точки доступу Juniper допоможуть розробляти інноваційні стратегічні проєкти зі службами позиціонування та Інтернетом речей.


Juniper пропонує аналітику в реальному часі, яка точно відображатиме поточну ситуацію для користувачів та пристроїв. А система автоматичної опції мережі виявлятиме і усуватиме проблеми ще до того, як вони негативно вплинуть на сеанси роботи користувачів.


Точки доступу Juniper гарантують виняткову якість обслуговування для користувачів та пристроїв. Вони забезпечують оптимальну якість сервісу завдяки аналітиці з підтримкою ШІ.


Крім того, пристрої подолають інфраструктурні обмеження. Ви зможете створити масштабоване, адаптивне та надійне рішення на базі хмарної архітектури мікросервісів, яке інтегрується із засобами ШІ та аналізу даних. Воно допомагає адаптуватися до вимог, які швидко змінюються.


За допомогою точок доступу Juniper Ви побудуєте прикордонну мережеву інфраструктуру на базі єдиної системи з підтримкою дротового та бездротового доступу. Пристрої Juniper забезпечать масштабованість, надійність та адаптивність, які будуть відповідати сучасним потребам підприємства.


Посилання на товар:

https://stack-systems.com.ua/wifi/juniper-wifi