Рішення FortiGate забезпечують найкращу в галузі функцію перевірки SSL

Високопродуктивні міжмережеві екрани FortiGate серії 1000 є одними з найкращих в області захисту від загроз.


Нові засоби захисту вирізняються оптимальним співвідношенням ціни та продуктивності. Вони демонструють найвищі показники ефективності в області. Серія рішень FortiGate високого рівня оснащена спеціально розробленими інноваційними процесорами безпеки та найкращою в галузі функцією перевірки SSL. 


Міжмережеві екрани NGFW ефективно забезпечують захист мережевої периферії, центрів обробки даних та внутрішніх сегментів. Продуктивність рішень FortiGate досягає 5 Гбіт/с, які є частиною сучасної функції перевірки SSL – до 5,7 Гбіт/с та міжмережевого екрану NGFW – 7 Гбіт/с.


Крім того, ці пристрої мають низьку затримку, вона становить всього 3 мікросекунди. Завдяки цим характеристикам, периферійні сегменти корпоративної мережі перебувають у повній безпеці. FortiGate 1000-5000 High-End – нове покоління міжмережевих екранів високого класу, що забезпечують неперевершену продуктивність мережної безпеки. 


Технологія має гнучку систему захисту та слоти розширення, що дозволяє максимально ефективно налаштувати систему для захисту від загроз. Це забезпечує гнучку, багаторівневу безпеку для зростаючого бізнесу.


Міжмережевий екран Fortinet FortiGate 1000D (FG-1000D) однаково підходить як середнім, так і великим підприємствам та постачальникам послуг з гнучкістю, яку можна розгортати в Інтернеті, у хмарі, у центрі обробки даних та у внутрішніх сегментах. 

Основними перевагами міжмережевих екранів  Fortinet FortiGate є наявність безлічі високошвидкісних інтерфейсів,  висока щільність портів, найкраща в галузі ефективність безпеки та висока пропускна здатність. Міжмережевий екран Fortinet FortiGate 1000D якісно підтримає вашу мережу та забезпечить її безпеку.


Купити пристрій можна прямо у нас на сайті. Наші фахівці з радістю допоможуть обрати необхідний товар.


Детальніше з посиланням:

https://stack-systems.com.ua/firewall/mezhsetevye-jekrany-fortinet