Контролери Cisco Catalyst спрощують розгортання та експлуатацію мережі

Cisco Catalyst дозволять скоротити загальні поточні витрати та виведуть вашу мережу за межі Wi-Fi 6.


Контролери Cisco забезпечують прозорість, масштабованість і надійність, які необхідні для побудови бездротових мереж у масштабі підприємства. Пристрої підтримують гнучкість у налаштуванні політик та параметрів управління. Завдяки засобам централізованого виділення ресурсів та управління обладнання забезпечує захист бездротової мережі у будь-який час.


Контролери Cisco мають швидку реакцію на вимоги бізнесу та стандартизований процес конфігурування точок доступу. Це допомагає керувати різними версіями ПЗ та запобігати вторгненням. WLAN Контролери Cisco забезпечують передачу голосу і відео та єдине централізоване управління політиками безпеки. Використання інтегрованих платформ знижує вартість обладнання, спрощує віддалене управління та надає інші гнучкі варіанти налаштування. Це значно знижує загальні поточні витрати та сукупну вартість володіння.


Бездротові контролери Cisco WLAN Controllers представлені широким вибором моделей, розроблених як і для малих підприємств з невеликою кількістю користувачів, так і для великих філій з кількістю користувачів понад 10-20 тисяч. Широкий вибір ліцензій та оновлень дозволяє значно розширити функціональність та продуктивність бездротових систем.


Придбати контролери Cisco Catalyst можна прямо у нас на сайті. Наші фахівці допоможуть зробити правильний вибір і підкажуть основні особливості кожної з моделей.

Детальніше про товар:

https://stack-systems.com.ua/wifi/cisco-wifi/cisco-wlan-controllers