Сервери Dell PowerEdge - оптимальне співвідношення ціни та якості

Пристрої PowerEdge вирізняються простотою обслуговування та мають високий запас відмовостійкості. 


Dell PowerEdge застосовує інноваційні технології та надпотужні процесори Intel. Вони популярні своєю швидкістю, дієвістю та надійністю. Продуктивність пристрою досягається використанням передових сучасних технологій виробництва та матеріалів.


Модельний ряд серверів Dell PowerEdge дуже широкий. Їх можна використовувати як і в невеликому офісі, так і у високопродуктивних обчислювальних системах. Більшість серверів мають можливість керуватися віддалено за допомогою вбудованого контролера iDRAC7/iDRAC8/iDRAC8 Express. Це особливо актуально для дочірніх офісів, де немає власного ІТ-персоналу.


Крім того, деякі моделі PowerEdge забезпечені резервованими вентиляторами та джерелами живлення. Висока доступність серверної системи гарантована!


Розглянемо 4 найпопулярніші лінійки Dell PowerEdge.


  • PowerEdge T

Серія практично безшумних серверів PowerEdge з фіксованим корпусом. PowerEdge Tower розрахована на малі та середні підприємства.


  • PowerEdge R

PowerEdge R є ефективними для встановлення у стійку. Вони забезпечують високу продуктивність обчислень та ємність, яка допомагає зберігати великі обсяги даних при максимальній щільності розміщення.


  • PowerEdge C

На серверах Dell PowerEdge C корпус поєднаний з блоком живлення та системою охолодження. Це підвищує щільність та продуктивність. Система охолодження стає більш ефективною в горизонтально масштабованих та високопродуктивних обчислювальних середовищах.


  • PowerEdge M

Блейд-сервери Dell пропонують потужні обчислювальні рішення у середовищах з максимально високою щільністю. Це стає можливм завдяки вертикальному розміщенню у стійці.


Придбати сервери Dell Poweredge можна прямо у нас на сайті. Наші фахівці допоможуть зробити правильний вибір і підкажуть основні особливості кожної з моделей.

Детальніше про товар:

https://stack-systems.com.ua/servers/server-chassis/servery-dell/servery-dell-poweredge